Charles de Brouckère Assortiment 30

Charles de Brouckère Assortiment 30
 
 
9858
Normaal leverbaar
Per assortiment
58,50
Charles de Brouckère Assortiment 30

Charles de Brouckére (1757-1850) was de eerste gouverneur van Limburg. Limburg is net zoals hij onlosmakelijk verbonden met de historie van Limburg. Dit ook het geval met de Limburgse en in het bijzonder Tegelse sigarenindustrie. De samenstelling van de “Charles de Btouckére” sigaren is ontstaan door meer dan 75 jaren ervaring met het produceren van sigaren.

De combinatie van het Sumatra zandblad als dekblad, een omblad van Bezuki-tabak uit Java en een milde melange in het binnengoed van Javaanse, Cubaanse Remedios en Mata Fina tabakken uit Brazilië geven deze sigaren een exclusief zacht smaakpallet zoals een typisch Hollandse premium sigaar in zich heeft.

Hopelijk vindt U, nadat U deze sigaren geproefd ook onze levensvisie terug. “Sanis Sigaro Vita Lacune” (zonder sigaar is het leven ledig) 

De zachte melange van onder andere java, braziel en havana tabak, smaakt heerlijk tijdens het nagenieten van de dag, maar is ook heerlijk in de mondhoek tijdens het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden.

Inhoud:
- 10 x Corona Panatella
- 10 x Corona
- 10 x Senoritas
- Ingebouwde hygrometer

Online Charles de Brouckère sigaren kopen doet u gemakkelijk en snel bij deoudeleeuw.nl
Betrouwbare service
  • Al sinds 1975!
  • Gratis Verzending binnen Nederland vanaf € 49,- / Pijptabak, pruimtabak en snuiftabak vanaf € 99,-
  • Onze klimaatkamer bevat ruim 600 verschillende sigaren.
  • Veilig betalen met iDEAL