Hajenius La Corriente del Rhin

Hajenius La Corriente del Rhin
LET OP: Dit product is beperkt leverbaar!
 
 
16220
Kist 9 stuks
29,50
Hajenius La Corriente del Rhin
Limited Edition Assortiment

Voor deze editie heeft Hajenius alle drie de sigarenmodellen weer tijdelijk beschikbaar gesteld. Naast uiteraard de Grand Corona zijn nu ook de modellen Corona en de Petit Corona vertegenwoordigd in het kistje. De melange van deze sigaren zijn voorzien van de beste tabakken die uiterst zorgzaam zijn samengesteld door de vak melangeurs. 
De tekening die op de voorkant en op de zijkant van het kistje staat afgebeeld is een reproductie van een schilderij van Jan van Goyen. Het schilderij toont het zicht op de Rijn.
La Corriente del Rhin heeft een kruidig Sumatra dekblad dat harmonieus gecombineerd wordt met een unieke melange van tabakken uit Indonesië, Brazilië en Cuba.

In 1826 opende P.G.C. Hajenius zijn eerste tabaksspeciaalzaak in hotel de Rijnstroom welke gevestigd was aan de Vijgendam te Amsterdam. In 1862 werd de eerste steen gelegd voor een nieuwe pand van Hajenius wat gebouwd werd aan de Dam, ook dit gebouw heette de Rijnstroom net als het huidige pand aan het Rokin, waar Huis Hajenius zich sinds 1914 bevindt. Alle gebouwen hebben dus een connectie met de Rijn. Het is daarom dat Hajenius zijn mooiste sigaren van La Corriente del Rhin, toewijdt aan deze rivier.
Betrouwbare service
  • Al sinds 1975!
  • Gratis Verzending binnen Nederland vanaf € 49,- / Pijptabak, pruimtabak en snuiftabak vanaf € 99,-
  • Onze klimaatkamer bevat ruim 600 verschillende sigaren.
  • Veilig betalen met iDEAL