Adorini Roma Kabinet Elektronisch

Adorini Roma Kabinet Elektronisch
 
 
Adorini Roma Kabinet Humidor Elektronisch

Bij interesse graag contact opnemen!
Verkrijgbare kleuren: Cederhout, Mahoni, Capri, Zwart en Wit.


Adorini heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van het combineren van hoogstaand vakmanschap en de nieuwste humidor-technologie tot een efficiënt en toch elegant ontwerp te brengen. 

Met een capaciteit die groot genoeg is om tot 6000 Corona-formaat sigaren op te slaan, biedt de Roma een prachtig moduleontwerp dat ideaal is voor commercieel gebruik of voor degenen die beperkte ruimte hebben, maar die behoefte hebben aan een uitgebreide sigarenopslag. Deze stevig gebouwde, gelakte kabinet heeft dikke wanden voor meer efficiëntie in zowel stroomverbruik als vocht regulering. De extra stabiliteit van deze wanden herbergt een zware glazen paneeldeur met een verchroomd handvat en slot, dat opengaat om een ​​binnenbekleding van gestoomde Spaanse ceder te onthullen. Vijf verwijderbare Spaanse ceder lades werken samen met verstelbare planken om alle flexibiliteit te bieden die nodig is om uw sigaren op te slaan en ten toon te stellen, afzonderlijk of in volle dozen.

D
e humidor is uitgerust met een elektronisch bevochtigingssysteem en een vochtigheidsniveausensor die u laat weten wanneer het is tijd om het waterreservoir bij te vullen. Er zijn geen aanvullende oplossingen of rommelige toevoegingen nodig. Voeg gewoon gedemineraliseerd water toe en dat is alles! De multifunctionele besturingseenheid geeft alle informatie weer die u nodig heeft om het behoud van uw sigaren te garanderen, met weergave van de huidige, vooraf ingestelde en gemiddelde vochtigheidsniveaus, evenals de huidige temperatuur. Een analoge hygrometer ingebouwd in de deur maakt het ook mogelijk om de luchtvochtigheid in één oogopslag te controleren.

Aanvullingen op de robuuste eigenschappen van de humidor omvatten een sigaar opberglade voor accessoires op roestvrijstalen rails voor soepel en langdurig gebruik, adorini's unieke verdelersysteem met labelclips voor optimale sigarenorganisatie en energie-zuinige verlichting strips voor betere zichtbaarheid. Samen met de levenslange garantie van Adorini helpen deze functies een kosteneffectieve en zeer bevredigende keuze te maken.

Deze humidor van Adorini heeft de volgende eigenschappen:


 • Levenslange garantie van Adorini.
 • Innovatief scheidingssysteem voor flexibele individuele scheiding. Beschermde adorini innovatie.
 • Labelclips voor verdelers. Beschermde adorini innovatie.
 • Nieuw modulair ontwerp van humidor. Flexibiliteit voor uitbreiding. Het is nu mogelijk om de humidoren uit te breiden door ze naast elkaar op te stellen waardoor het eenheid vormt.
 • NIEUW! Lichte installatie. Speciale waterbeschermde lichtstrips geïnstalleerd in de humidor. Laag verbruik en lage warmteafgifte.
 • Ventilatieruimte aan de achterwand van de humidor en extra ventilatieruimte aan de voorzijde van de humidor voor een betere luchtcirculatie. Uitstekende luchtcirculatie, zorgt voor een constante luchtvochtigheid in de hele humidor.
 • Geavanceerde multifunctionele regeleenheid die het volgende weergeeft:
  - Huidige relatieve vochtigheid (in procenten)
  - Vooraf ingestelde relatieve vochtigheid (in procenten)
  - Gemiddelde relatieve vochtigheid van de laatste 3 dagen
  - Huidige temperatuur (in Celsius of Fahrenheit)
  - Elektronische indicatie van het waterniveau in de watertank . U hoeft de tank niet te openen om het waterpeil te controleren!
 • Compleet uitgerust met elektronisch bevochtigingssysteem, watertank, extra tank en regeleenheid met geïntegreerde nauwkeurige elektronische vochtigheidssensor.
 • Verchroomd slot en verchroomde deurklink.
 • Lade voor sigarenaccessoires in midden kast op RVS rail met ventilatieruimte achterwand.

De Elektronische luchtbevochtiger is van het merk Le Veil!


 
 
 
Betrouwbare service
 • Al sinds 1975!
 • Onze klimaatkamer bevat ruim 600 verschillende sigaren.
 • Veilig betalen met iDEAL