Pijpstandaards

 
34 producten in selectie
 

Acryl
Pijpenstandaard / Pijpenrek Acryl Hét praktische pijpenrek voor de correcte opslag van uw kostbare pijpencollectie. Verkrijgbaar in een acryl pijpenstandaard voor 1 pijp tot een standaard voor 6 tabakspijpen. Deoudeleeuw.nl. Gemaakt van hoogwaardig acryl met fijne afwerking zonder scherpe randen. De pijpenrekken zijn transparant en kleurloos Online pijpenstandaards kopen doet u gemakkelijk en snel bij deoudeleeuw.nl
vanaf 19,90

Hout
MTT Pijpenstandaard 5* Mooie pijpenstandaard voor vijf pijpen. Walnoot afgelakt. Online pijpenstandaards kopen doet u gemakkelijk en snel bij deoudeleeuw.nl
vanaf 95,00
Pijpenrek Cherry Voor 6 Pijpen Een klassiek en degelijk pijpenrek voor uw geliefde pijpen. Op dit rek kunnen maar liefst zes pijpen rusten.
vanaf 44,50
Pijpenrek Eiken Voor 3 Pijpen Een klassiek en degelijke pijpenrek voor uw geliefde pijpen. Op dit rek kunnen maar liefst drie pijpen rusten. *Exclusief de getoonde pijpen op de afbeelding*
vanaf 29,95
Pijpenrek Eiken Voor 6 Pijpen Een klassiek en degelijk pijpenrek voor uw geliefde pijpen. Op dit rek kunnen maar liefst zes pijpen rusten. *Exclusief de getoonde pijpen op de afbeelding
vanaf 44,50
Pijpenrek Lubinski donker 3 Pijpenrek geschikt voor 3 pijpen De standaard wordt geleverd zonder getoonde tabakspijp.
vanaf 79,95
Pijpenrek Lubinski Licht 3 Pijpenrek geschikt voor 3 pijpen De standaard wordt geleverd zonder getoonde tabakspijp.
vanaf 79,95
Pijpenrek Lubinski Voor 3 Pijpen Dit pijpenrek van Lubinski is een must-have voor elke liefhebber. Op dit rek kunnen drie van uw geliefde pijpen rusten.
vanaf 60,50
Pijpenrek Lubinski voor 36 pijpen Dit pijpenrek van Lubinski is een must-have voor de grote verzamelaar! Op dit rek kunnen maar liefst 36 pijpen rusten. *Exclusief pijp
vanaf 240,00
Pijpenrek Walnoot Voor 6 Pijpen Een klassiek en degelijke pijpenrek voor uw geliefde pijpen. Op dit rek kunnen maar liefst zes pijpen rusten.
vanaf 44,50
Pijpenrek Walnut Voor 3 Pijpen Een klassiek en degelijke pijpenrek voor uw geliefde pijpen. Op dit rek kunnen maar liefst drie pijpen rusten.
vanaf 26,50
Mooie, morderne pijpenstandaard met een rain-look. AFMETINGEN ca.: breedte 190 mm, hoogte 106 mm, diepte 105 mm.
vanaf 45,00
Pipe Box Walnut 6 Deze prachtige 'pipe box' is werkelijk een lust voor het oog. Naast de elegante uitstraling biedt deze box plek voor maar liefst 6 pijpen.  Dit is een must-have voor de connoisseur.
vanaf 165,00
Savinelli pijpenstandaard 3 bow Massief houten pijpenstandaard De pijpenstandaard wordt geleverd zonder getoonde tabakspijp
vanaf 62,50
Vauen Auenland Pijpstandaard
vanaf 63,00

Leder
Davidoff Lederen Mini Sofa voor Tabakspijpen Hoogwaardige lederen afgewerkte mini sofa voor uw favoriete tabakspijp.  
vanaf 45,00
Leren Pijphouder Bruin Deze leren pijphouder is ideaal! Geschikt voor grote en kleine pijpen. Hij is gemakkelijk mee te nemen in de broekzak of tas.  Zo heeft u altijd een veilige rustplek voor uw pijp!
vanaf 19,95
Leren Pijphouder Donkerbruin  Deze leren pijphouder is ideaal! Geschikt voor grote en kleine pijpen. Hij is gemakkelijk mee te nemen in de broekzak of tas.  Zo heeft u altijd een veilige rustplek voor uw pijp!  
vanaf 19,95
Leren Pijphouder Zwart Deze leren pijphouder is ideaal! Geschikt voor grote en kleine pijpen. Hij is gemakkelijk mee te nemen in de broekzak of tas.  Zo heeft u altijd een veilige rustplek voor uw pijp!
vanaf 19,95
Martin Wess Pijpstandaard Elk 1 Een stijlvolle sofa om uw geliefde tabakspijp te laten rusten. Gemaakt van hoogwaardig leder.
vanaf 32,00
 
34 producten in selectie