Pijpetuis

 
11 producten in selectie
 

Lederen pijpetuis
Arcadia Lederen Pijpetui Zwart 762 Nero Deze mooie zwarte echt-lederen pijpetui beschikt over 4 vakken om uw pijpen in op te bergen. Ook kunt u uw pijptabak, stamper en aansteker gemakkelijk kwijt.
vanaf 290,00
Bookwill Lederen Pijpetui 2 pijpen zwart Deze echt lederen pijpetui beschikt over een opbervak voor de tabakspijpen en een extra vak voor de pijptabak. De etui gaat open en dicht via een ritssluiting.
vanaf 64,50
Dunhill Lederen Pijpetui Mooie lederen pijpetui van Dunhill. Het etui biedt plek aan drie pijpen. Aan de achterkant zit een zakje met rits voor tabak. Op de voorkant zit een zakje, welke dicht gaat met drukknopen. Afmetingen ca.: Lengte: 175 mm Hoogte: 89 mm Dikte: 40 mm Online Dunhill pijpetuis kopen doet u gemakkelijk en snel bij deoudeleeuw.nl
vanaf 395,00
Dunhill Pijp Holster Terracotta
vanaf 135,00
Dunhill The White Spot M Box Pouch Een tabaksetui van Dunhill "The White Spot", vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit leder.
vanaf 137,00
Falcon Pijp- combi-etui Lamsleder zwart 1 pijp 18cm
vanaf 48,95
Leren schoudertas voor pijpen A4 formaat. De pijptas biedt plek voor zeven pijpen. Daarnaast zijn er nog twee extra vakken waar u bijvoorbeeld pijptabak in kunt doen. Verder zijn er nog twee vakken die met een rits afgesloten kunnen worden. Aan de voorkant van de tas zit nog een klein vak en aan de achterkant zit ook nog een vak welke af te sluiten is met een rits. De tas is van leer. De tas wordt niet geleverd met de tabakspijp als op de foto.
vanaf 285,00
Lubinski Pijpetui Leder Zwart 4 pijpen Met deze mooie lederen pijpetui bergt u uw favoriete tabakspijpen altijd netjes op en neemt u ze veilig mee onderweg. Er passen 4 tabakspijpen in deze etui en u kunt ook heel wat pijptabak meenemen door de handige opbergvakken.
vanaf 89,95
Rattray's Lederen Pijp + Tabaksetui Camel Deze Pijpetui van Rattray's is van hoge kwaliteit! De "Combo Pouche" is voorzien van een vak waar u de pijp in op kan bergen. Ook beschikt deze over een royaal vak voor uw geliefde tabak. Uiteraard was deze pijpetui niet compleet zonder het ritsvakje waar u de "pijptools" in kwijt kan!
vanaf 42,50
Rattray's Lederen Pijp + Tabaksetui Zwart Deze Pijpetui van Rattray's is van hoge kwaliteit! De "Combo Pouche" is voorzien van een vak waar u de pijp in op kan bergen. Ook beschikt deze over een royaal vak voor uw geliefde tabak. Uiteraard was deze pijpetui niet compleet zonder het ritsvakje waar u de "pijptools" in kwijt kan! Bestel de mooiste pijp accessoires gemakkelijk en snel bij deoudeleeuw.nl
vanaf 42,50
Savinelli Pipe Bag T660 Green/Brown Leather Een fantástische pijp-etui van Savinelli. Gemaakt van hoogwaardig kalfsleder en zacht leder aan de binnenkant. De etui beschikt over verschillende compartimenten speciaal voor uw accessoires en plek voor vier pijpen.  Een absolute verrijking voor uw collectie! Met de Savinelli Pipe Bag gaat u stijlvol de deur uit met alles wat u nodig heeft voor een mooie dag! Afmetingen c.a.: 21 x 14,5cm *Exclusief de pijpen en accessoires va
vanaf 229,00
 
11 producten in selectie