Pijpragers

 
13 producten in selectie
 

Pijpragers
Best Quality Pijpragers Kort Dit zijn 50 prima pijpragers welke korter zjin dan gemiddelde pijprager, namelijk 15cm.  Deze ragers nemen goed vocht op en zijn heerlijk zacht en vriendelijk voor uw geliefde pijp. De pijpragers zijn conisch.
vanaf 2,40
David Ross Pijpragers Conisch Grof De grove pijpragers van David Ross zijn voor de hardnekkige aanslag in uw roer en pijpenkop. -50 conische pijpragers met doornen.
vanaf 3,95
Davidoff Pijpragers Zachte, luxe pijpragers van Davidoff. Bevat 35 pijpragers per verpakking. Lengte: 17 cm Dit betreft een uitlopend, vintage product. Een luxe ragertje welke elke connoisseur in de lade moet hebben liggen!
vanaf 4,10
Dunhill Pijpragers Dit zijn 100 luxe pijpragers van het merk Dunhill The White Spot. Maak uw collectie compleet!  Deze ragers nemen goed vocht op en zijn heerlijk zacht en vriendelijk voor uw geliefde pijp. De pijpragers zijn conisch voor een optimaal schoonmaak resultaat! 
vanaf 5,80
Jean Claude  Pijpragers Dit zijn 100 prima pijpragers welke korter zjin dan gemiddelde pijprager, namelijk 15cm.  Deze pijpragers zijn zacht en conisch. 
vanaf 2,45
Jean Claude Pijpragers Gekleurd 100 Dit zijn 100 zachte en gekleurde pijpragers van het merk Jean Claude. Deze ragers nemen goed vocht op en zijn heerlijk zacht en vriendelijk voor uw geliefde pijp. De pijpragers zijn conisch voor een optimaal schoonmaak resultaat!  Tip: Ook leuk voor creative doeleinde 
vanaf 3,80
Jean Claude pijpragers XL  Deze zachte lange pijpragers van Jean Claude zijn maar liefst 30 centimeter lang! Ideaal voor het schoonmaken van uw leespijp en andere pijpen met een lang roer. Naast het reinigen van de tabakspijp ook uitstekend te gebruiken voor hobby-doeleinden! Makkelijk te verbuigen en samen te draaien in diertjes, poppetjes etc.
vanaf 2,50
Jean Claude pijpragers XL 50 Deze conische, lange pijpragers van Jean Claude zijn maar liefst 30 centimeter lang! Ideaal voor het schoonmaken van uw leespijp en andere pijpen met een lang roer. Naast het reinigen van de tabakspijp ook uitstekend te gebruiken voor hobby-doeleinden! Makkelijk te verbuigen en samen te draaien in diertjes, poppetjes etc
vanaf 5,50
Peterson Pijpragers Dit zijn 50 luxe pijpragers van het merk Peterson. Maak uw collectie compleet!  Deze ragers nemen goed vocht op en zijn heerlijk zacht en vriendelijk voor uw geliefde pijp. De pijpragers zijn conisch voor een optimaal schoonmaak resultaat! 
vanaf 3,25
Savinelli Pijpragers Grof Inhoud 50 stuks
vanaf 4,25
Savinelli XXL Pipe Cleaners Savinelli pijpragers van maar liefst een halve meter lang! Speciaal voor de tabakspijp met een heel lang roer. Oftewel, de leespijp.  Afmetingen c.a.: 50cm
vanaf 4,20
White Elephant Pijpragers 80 Deze pijpragers van White Elephant hebben extra dikke borstelharen die zijn ingeweven om zelfs de meest hardnekkige aanslag te verwijderen.  De conische pijpragers hebben en dun en dik einde. De bedoeling is om het dunne einde door het roer te halen en het dikkere einde eruit te trekken voor ultieme reiniging.
vanaf 4,50
 
13 producten in selectie