Adorini Treviso Deluxe

Adorini Treviso Deluxe
 
 
23778
Normaal leverbaar
Per stuk
199,00
De Treviso Deluxe humidor met glazen bovenkant laat je favoriete sigaren zien! Voorzien van UV-bestendig glazen panelen voor de bovenkant en de voor- en zijwanden van de humidor. Geaccentueerd door een luxe multi-gelakte ebbenhouten afwerking en aan de voorzijde een gemonteerde precisie-haarhygrometer. Capaciteit tot 75 sigaren van Corona-formaat.

De gestoomde Spaanse ceder voering is voorzien van adorini's innovatieve RibTech ventilatie ribben, die een betere circulatie garanderen dan normaal gesproken het geval is bij normale glazen top humidors. Vochtigheid komt door middel van een instelbaar luxe verguld bevochtigingssysteem dat een consistente vochtigheidsregeling biedt door het gebruik van anti-bacterieel acrylpolymeervlies. De luchtbevochtiger wordt aan de achterwand van de humidor bevestigd met magneten en een metalen plaat, die ingenieus verborgen is achter het cederfineer.

Adorini's speciale scheidingssysteem maakt het organiseren van uw sigaren in deze favoriete humidor gemakkelijker dan ooit met twee verticale en twee horizontale verdelers, compleet met label clips voor een betere organisatie. Dit maakt een grotere aanpassing van uw sigarencollectie mogelijk, terwijl de ruimte voor het vullen van de humidor met al uw kostbare rookwaar wordt gemaximaliseerd.

Een vilten bodem zorgt ervoor dat oppervlakken niet worden beschadigd. Al met al maakt deze grote verzameling functies de Treviso Deluxe glazen humidor perfect geschikt voor het bewaren en tentoonstellen van uw sigaren, zowel thuis als op kantoor.

Gewicht: 2367 g
Kleur: Bruin
Garantie: Levenslange garantie van Adorini
Merk: Adorini
Afmetingen (binnenkant) 255 mm x 85 mm mm x 210 mm
Inclusief verdelers: 4
Afwerking buitenkant: Mat
Afmetingen: 120 mm x 290 mm x 245 mm
Hygrometer: Analoog met synthetisch haar
Materiaal van vernis aan de binnenkant: Extra sterk gestoomd Spaans ceder met ventilatie openingen
Materiaal buitenkant: Ebonie 
Betrouwbare service
  • Al sinds 1975!
  • Onze klimaatkamer bevat ruim 600 verschillende sigaren.
  • Veilig betalen met iDEAL