Davidoff Flake Medallions

Davidoff Flake Medallions
 
 
18162
Niet beschikbaar
Blik 50 gram (oude prijs)
21,50
18289
levertijd
Blik 50 gram
25,50
18290
levertijd
Slof 5 blikken
127,50
Davidoff Flake Medallions Pijptabak / Pipe Tobacco

Davidoff Flake Medaillons, een milde flake cut blend. De Flake Medaillons van Davidoff zijn gemaakt van rijpe Virginia tabak die in geselecteerde plantages zijn geoogst in Virginia en Noord Carolina, Amerika. Tevens is Périque tabak toegevoegd uit Louisiana. Het beduidende aroma van Périque-tabak gecombineerd met de natuurlijke zoetheid van de bladeren van de Virginia-plant geeft deze blend een karakteristieke smaak.
Met een kern van mild gefermenteerde Black Cavendish wordt het geheel afgerond tot deze perfecte Davidoff Flake Medaillons.

De Davidoff Flake Medaillons blend van Virginia en Périque is geperst in de dunste cakes en vervolgens ter rijping weggelegd, waarna het geheel zeer strak om een kern van compacte Black Cavendish-tabak wordt gewikkeld. Dit resulteert in een enorme cilinder van tabak, welke opnieuw ter rijping wordt weggelegd voordat deze wordt versneden in de medaillons. Deze exceptionele Davidoff-tabak is beroemd vanwege de kwaliteit. Elke stap in het vervaardigen, van de keuze van tabakken, het blenden, het rollen, versnijden en verpakken wordt met de hand uitgevoerd, met de beste zorg.

Pijpragers / Pijpfilters / Pijpbestek: zie hier !

Online Davidoff pijptabak kopen doet u gemakkelijk en snel bij www.deoudeleeuw.nl
Betrouwbare service
  • Al sinds 1975!
  • Gratis Verzending binnen Nederland vanaf € 49,- / Pijptabak, pruimtabak en snuiftabak vanaf € 99,-
  • Onze klimaatkamer bevat ruim 600 verschillende sigaren.
  • Veilig betalen met iDEAL