€ 50 - € 100

 
5 producten in selectie
 

Cadeaubon
Cadeaubon € 100,- Kent u een roker en wilt u deze een cadeau geven, maar u weet niet goed wat? Met de cadeaubon van deoudeleeuw.nl heeft u zeker een schot in de roos! U geeft dan een leuk cadeau welke voor alles kan worden gebruikt op de website. Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf 100,00
Cadeaubon € 50,- Kent u een roker en wilt u deze een cadeau geven, maar weet u niet zo goed wat? Met de cadeaubon van deoudeleeuw.nl geeft u een leuk cadeau, welke voor alles kan worden gebruikt op onze website. Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf 50,00
Cadeaubon € 75,- Kent u een roker en wilt u deze een cadeau geven, maar u weet niet goed wat? Met de cadeaubon van deoudeleeuw.nl heeft u zeker een schot in de roos! U geeft dan een leuk cadeau welke voor alles kan worden gebruikt op de website. Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf 75,00

Pijproker
Falcon Set Compleet met kop. De set wordt geleverd met 1 Falcon Roer en 1 kop. De kop is van het model: Dover. Dit roer of onderstel van Falcon is gemaakt van aluminium. Het aluminium roer zorgt voor een koele rook. De set is tevens voorzien van een set Falcon dry rings en wat pijpragers. Let op: het mondstuk van Falcon pijpen zit vast en kan niet worden losgehaald! Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf 60,95

Sigarenroker
Sigarenset Magic Met deze set heb je alles bij de hand om van een heerlijke sigaar te genieten. De set bevat een verstelbare koker, met een maximale lengte van 195 mm. De maximale Ring Gauge is 51 (20,24 mm). Verder bevat de set een sigarenboortje met verschillende groottes boringen en een luxe aansteker met een jetflame. De aansteker zit in een hoesje, zodat hij beschermd wordt tegen krassen. De set wordt geleverd in een net doosje. Online sigarensetjes bestellen doet u gemakkelijk
vanaf 97,00
 
5 producten in selectie