> € 250

Best bekeken
Cadeaubon € 500,-
vanaf 500,00
 
Peterson of Dublin The Writers Collection
 
Cadeaubon € 400,-
vanaf 400,00
 
 
6 producten in selectie
 

Cadeaubon
Cadeaubon € 1000,- Kent u een roker en wilt u deze een cadeau geven, maar u weet niet zo goed wat? Met de cadeaubon van deoudeleeuw.nl geeft u een leuk cadeau, welke voor van alles kan worden gebruikt op onze website. Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf   1000,00
Cadeaubon € 400,- Kent u een roker en wilt u deze een cadeau geven, maar u weet niet zo goed wat? Met de cadeaubon van deoudeleeuw.nl geeft u een leuk cadeau, welke voor van alles kan worden gebruikt op onze website. Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf   400,00
Cadeaubon € 500,- Kent u een roker en wilt u deze een cadeau geven, maar u weet niet zo goed wat? Met de cadeaubon van deoudeleeuw.nl geeft u een leuk cadeau, welke voor van alles kan worden gebruikt op onze website. Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf   500,00
Cadeaubon € 750,- Kent u een roker en wilt u deze een cadeau geven, maar u weet niet zo goed wat? Met de cadeaubon van deoudeleeuw.nl geeft u een leuk cadeau, welke voor van alles kan worden gebruikt op onze website. Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf   750,00

Pijproker
Peterson of Dublin The Writers Collection Een prachtige set van 4 (filter-)pijpen, vernoemd naar 4 historische schrijvers: - George Bernard Shaw, de bovenste pijp: Be not sad because all men prefer a lying clamour berfore you: sweetheart, be at peace again - Can they dishonour you? Een pijp met wijd uitlopende kop en gekromd roer. - James Joyce, de op één na bovenste pijp:’I believe in Angels that guard me night and day. One, my particular favourite has come with me to
vanaf   775,00

Sigarenroker
Habanos Smoking Kit De Luxe Deze Smoking kit “De Luxe” bevat een speciaal ontworpen Habanos humidor met ruimte voor 50 sigaren, een sigarenknipper (Colibri RingGauge 64 black), een aansteker (Colibri Baron black, dubbele vlam), een hygrometer en een bevochtigingselement (Humidif met korrel systeem). De sigaren zijn verpakt in een speciaal ontworpen doos met een sluitzegel. De Smoking kit ”De Luxe” is een vervolg op het succesverhaal van de in 2009 uitgebrachte Smoki
vanaf   474,50
 
6 producten in selectie