Colibri Gift Set Pacific Sherlock Black/Gun

Colibri Gift Set Pacific Sherlock Black/Gun
LET OP: Dit product is beperkt leverbaar!
 
 
18036
Per set
75,00
Trouw aan zijn oorspronkelijke visie van uitvinder Julius Lowenthal, blijven Colibri-aanstekers en -snijders de magie van Art Deco-ontwerp combineren met de vindingrijkheid van hightech engineering. Al bijna een eeuw staat het voor dezelfde ingrediënten - baanbrekende innovatie en speels design, een verhaal dat zowel klassieke als moderne waarden in één combineert. Deze perfecte combinatie geeft het merk en zijn producten duurzaamheid en vertrouwen.
 
Vandaag de dag heeft Colibri een uitgebreid en groeiend productportfolio. Het is geïnspireerd door een eenvoudig ideaal - strak en scherp ontwerp dat opzettelijk is ontworpen en gebouwd om het speelse vertrouwen en de elegantie van het merk te omhelzen.
 
De cadeauset bevat de Pacific Air enkele aansteker met zachte vlam en het Sherlock-pijpgereedschap.
 
De Pacific Air pijp en sigarettenaansteker heeft een aan de zijkant gemonteerde vlam voor eenvoudig hanteren en bekijken tijdens het aansteken. De enkelwerkende ontstekingsschakelaar bevindt zich aan de bovenkant, met een brandstofvenster aan de zijkant en een eenvoudig te gebruiken, oversized vlamregelaar aan de onderkant. Een ingebouwd sabotage- en ruimergereedschap bevindt zich ook aan de onderkant van de aansteker.
 
De Colibri Sherlock-pijptool combineert gebruiksgemak, gemaksstijl en ontwerp in de ultieme vriend van de pijproker. Het gereedschap van de drie essentiële pijprokers, sabotage, ruimer en schraper, zijn handig in een zakmesachtige behuizing geplaatst, waarbij elk gereedschap altijd beschikbaar en gereed is. De duurzame volledig metalen constructie bevat het gereedschap en elk klikt op zijn plaats voor veilig gebruik. Een sleutelhanger is inbegrepen.
 
 
Opmerking: Alle aanstekers worden leeg van gas verzonden vanwege postbeperkingen.
Betrouwbare service
  • Al sinds 1975!
  • Gratis Verzending binnen Nederland vanaf € 49,- / Pijptabak, pruimtabak en snuiftabak vanaf € 99,-
  • Onze klimaatkamer bevat ruim 600 verschillende sigaren.
  • Veilig betalen met iDEAL