S.T. Dupont L2 Le Grand Le Crepuscule

S.T. Dupont L2 Le Grand Le Crepuscule
 
 
22757
1 op voorraad
Per stuk
1565,00
S.T. Dupont L2 Le Grand Le Crepuscule

Twee symbolen van een hoog standaard. Montecristo en S.T. Dupont zijn tezamen gekomen en hebben een exeptionele serie gecreeerd.

De accessoires vertellen het verhaal van Edmond Dantès, De Graaf van Montecristo. Het "vlammend" effect in de lak doet denken aan het moment dat alles vlam vatten. 
De sigarenaccessoires zijn zorgvuldig vervaardigd door de ambachtslieden van het Maison. De aansteker is voorzien van het wapen van Montecristo en de Crépscule-versiering.

Dit is de nieuwste Le Grand aansteker van S.T. Dupont. Een combinatie van twee verschillende vlammen in een aansteker met de grootste capaciteit ooit! Met dit juweeltje op zak, beschikt u over een Jet flame én Grand soft flame. 

De zachte vlammen roosteren gelijkmatig de voet van de sigaar terwijl de torch vlam de volledige cirkel verlicht voor een effectiever resultaat en een vollere smaak.

Een S.T. Dupont aansteker is simpelweg uniek. Geen gelijke aansteker in z’n soort. Hoogwaardige kwaliteit en beroemd om de ‘Kling’ welke bij het openen door kenners direct wordt herkend.
Zijn harmonieuze proporties maken het de S.T. Dupont aansteker het meest universele product uit de hele S.T. Dupont collectie.
Betrouwbare service
  • Al sinds 1975!
  • Gratis Verzending binnen Nederland vanaf € 49,- / Pijptabak, pruimtabak en snuiftabak vanaf € 99,-
  • Onze klimaatkamer bevat ruim 600 verschillende sigaren.
  • Veilig betalen met iDEAL