Davidoff Year of the Tiger 2022 Masterpiece

Davidoff Year of the Tiger 2022 Masterpiece
 
 
20791
levertijd
Per stuk
40000,00
Davidoff Year of the Tiger 2022 Masterpiece Humidor 

2022, het jaar van de Tijger. Deze mensen zijn ontzettend taai en zijn erg lastig te weerstaan. Ze zijn vleiend, magnetisch en aantrekkelijk door hun charmante uiterlijk en persoonlijkheid. Ze stralen natuurlijke zekerheid en moed uit zoals niemand anders dat kan. Ze zijn rustig, zelfverzekerd en ook nog eens warmhartig! Ze zijn mysterieus op hun eigen manier. Ze zijn bereid om van het risicovolle en gevaarlijke leven te genieten. Ze houden van onverwachte gebeurtenissen die een eventueel gevaar kunnen zijn. Veel mensen zouden een Tijger maar al te graag willen begrijpen, want hun leven zit vol magie en sensatie!

Davidoff viert het jaar van de Tijger met een exclusief en eigentijds meesterwerk. Door opmerkelijk en nauwgezet inlegwerk heeft Rose Saneuil de twee prachtige tijgers van Qi Xie tot leven gebracht!
De groene tijger brult en onthult kracht en ambitie in zijn ogen. Terwijl de rode tijger door de jungle kruipt, is hij scherp en observerend, klaar om toe te slaan... 
De houdingen van de twee tijgers bieden ruimte voor verbeelding. 
Qi Xie, een Chinese kunstenaar paste zijn unieke creatieve technieken toe door de twee tijgers ten toon te stellen met opvallende kleuren en vormen die elkaar overlappen en met elkaar verweven zijn.

De humidor wordt vergezeld door 88 "Davidoff Year of the Tiger Toro" sigaren

Het buitenwerk van de humidor is gemaakt van Atlantic Jarrah hout. De humidor is ingelegd met Mahogany hout.

Afmetingen humidor c.a.:
56 x 35 x 13cmBetrouwbare service
  • Al sinds 1975!
  • Gratis Verzending binnen Nederland vanaf € 49,- / Pijptabak, pruimtabak en snuiftabak vanaf € 99,-
  • Onze klimaatkamer bevat ruim 600 verschillende sigaren.
  • Veilig betalen met iDEAL