Sigarenknippers

 
155 producten in selectie
 

Adorini
Adorini Sigarenboor 9mm/13mm Silverkleurig Deze sigarenboor is handig in zijn gebruik door de magneetsluiting die de scherpe sigarenboor netjes afschermt, u kunt deze boor ook vastmaken aan uw sleutelbos. Zo kunt u ook op de onverwachte momenten dat het er toch van komt gebruik maken van deze prachtige sigarenboor. De boor beschikt over 2 verschillende boren, aan de ene kant is er een 9mm mes en aan de andere kant een 13mm mes.
vanaf 28,95

Colibri Sigarenboren
Colibri Quasar Punch 3-in-1 Charcoal De sigarenboor uit de Colibri Quasar serie beschikt over maar liefst 3 boor-afmetingen! 7mm, 9mm en 12mm scherpe, roestvrijstalen messen volledig van metaal. Geschikt voor sigaren met een Ring Gauge van 60+   -Lichtgewicht -Roestvrijstalen boor-messen -Uniek driedimensionaal ontwerp Geschenkdoos inbegrepen. Twee jaar garantie.
vanaf 53,99
Colibri Quasar Punch 3-in-1 Red De sigarenboor uit de Colibri Quasar serie beschikt over maar liefst 3 boor-afmetingen! 7mm, 9mm en 12mm scherpe, roestvrijstalen messen volledig van metaal. Geschikt voor sigaren met een Ring Gauge van 60+   -Lichtgewicht -Roestvrijstalen boor-messen -Uniek driedimensionaal ontwerp Geschenkdoos inbegrepen. Twee jaar garantie.
vanaf 54,00
Colibri Quasar Punch 3-in-1 Silver De sigarenboor uit de Colibri Quasar serie beschikt over maar liefst 3 boor-afmetingen! 7mm, 9mm en 12mm scherpe, roestvrijstalen messen volledig van metaal. Geschikt voor sigaren met een Ring Gauge van 60+   -Lichtgewicht -Roestvrijstalen boor-messen -Uniek driedimensionaal ontwerp Geschenkdoos inbegrepen. Twee jaar garantie.
vanaf 53,99

Colibri Sigarenknippers
Colibri Cutter Camo Blue Dit is een stoere, goed in de hand liggende sigarenknipper van Colibri. Een leuke toevoeging aan uw accessoires en voor een soepele "cut" van uw sigaar. Bestel nu uw favoriete kleur!
vanaf 54,00
Colibri Cutter Camo Charcoal Dit is een stoere, goed in de hand liggende sigarenknipper van Colibri. Een leuke toevoeging aan uw accessoires en voor een soepele "cut" van uw sigaar. Bestel nu uw favoriete kleur!
vanaf 54,00
Colibri Cutter Camo Orange Dit is een stoere, goed in de hand liggende sigarenknipper van Colibri. Een leuke toevoeging aan uw accessoires en voor een soepele "cut" van uw sigaar. Bestel nu uw favoriete kleur!
vanaf 54,00
Colibri Cutter Camo Red Dit is een stoere, goed in de hand liggende sigarenknipper van Colibri. Een leuke toevoeging aan uw accessoires en voor een soepele "cut" van uw sigaar. Bestel nu uw favoriete kleur!
vanaf 54,00
Colibri Cutter Monza Black/Yellow Deze sigarenknipper van Colibri knipt uw geliefde sigaar tot ringmaat 62! Dit design zorgt voor een stevige grip waardoor er altijd soepel en zuiver wordt geknipt. 
vanaf 44,95
Colibri Eclipse Sigarenknipper Mercury Red De Colibri Eclipse Sigarenknipper is een van de meest innovatieve knipperdesigns van de laatste tijd. In plaats van twee kruisende messen, heeft de Colibri Eclipse Sigarenknipper een guillotinemechanisme. Hij is makkelijk in gebruik; u houdt de knipper in uw hand, duwt het mes met uw duim naar beneden en uw sigaar is netjes geknipt! deoudeleeuw.nl. De bladen van de sigarenknipper zijn van roestvrijstaal.  Ze zijn een leuk setje in combinatie
vanaf 49,95
Colibri Monza S-Cutter Black De Colibri Monza S-Cutter is qua vormgeving gelijk aan de V-Cutter. Deze versie knipt uw sigaar vloeiend recht af!
vanaf 53,95
Colibri Monza S-Cutter Black/Chrome De Colibri Monza S-Cutter is qua vormgeving gelijk aan de V-Cutter. Deze versie knipt uw sigaar vloeiend recht af!
vanaf 53,99
Colibri Monza S-Cutter Black/Rose De Colibri Monza S-Cutter is qua vormgeving gelijk aan de V-Cutter. Deze versie knipt uw sigaar vloeiend recht af!
vanaf 53,99
Colibri Monza S-Cutter Gunmetal De Colibri Monza S-Cutter is qua vormgeving gelijk aan de V-Cutter. Deze versie knipt uw sigaar vloeiend recht af!
vanaf 53,99
Colibri Quasar Table Cutter Black De Quasar tafel- sigarenknipper is een twee in één combinatie van de Colibri "V"-cut en de "S"-cut. Dit luxe ontwerp is prachtig en bedriegelijk gemakkelijk! De V- cut knipt tot een ring gauge van 60 en de S- cut tot ring gauge 70. Beide kanten snijden zelfs "Torpedo's" met gelijke doeltreffendheid en gemak! Deze volledig metalen, ergonomische tafelknipper beschikt over een druk-meganisme aan de bovenkant.
vanaf 130,00
Colibri Quasar Table Cutter Gunmetal De Quasar tafel- sigarenknipper is een twee in één combinatie van de Colibri "V"-cut en de "S"-cut. Dit luxe ontwerp is prachtig en bedriegelijk gemakkelijk! De V- cut knipt tot een ring gauge van 60 en de S- cut tot ring gauge 70. Beide kanten snijden zelfs "Torpedo's" met gelijke doeltreffendheid en gemak! Deze volledig metalen, ergonomische tafelknipper beschikt over een druk-meganisme aan de bovenkan
vanaf 135,00
Colibri Quasar Table Cutter Red De Quasar tafel- sigarenknipper is een twee in één combinatie van de Colibri "V"-cut en de "S"-cut. Dit luxe ontwerp is prachtig en bedriegelijk gemakkelijk! De V- cut knipt tot een ring gauge van 60 en de S- cut tot ring gauge 70. Beide kanten snijden zelfs "Torpedo's" met gelijke doeltreffendheid en gemak! Deze volledig metalen, ergonomische tafelknipper beschikt over een druk-meganisme aan de bovenkant. Wa
vanaf 130,00
Colibri Quasar Table Cutter Silver De Quasar tafel- sigarenknipper is een twee in één combinatie van de Colibri "V"-cut en de "S"-cut. Dit luxe ontwerp is prachtig en bedriegelijk gemakkelijk! De V- cut knipt tot een ring gauge van 60 en de S- cut tot ring gauge 70. Beide kanten snijden zelfs "Torpedo's" met gelijke doeltreffendheid en gemak! Deze volledig metalen, ergonomische tafelknipper beschikt over een druk-meganisme aan de bovenkant.
vanaf 130,00
Colibri Quasar Twin-Cut Black Double blade-sigarenknipper met unieke skeletmessen en roestvrijstalen messen. De Quasar Cut heeft ook een innovatief mes met open oppervlak, waardoor alleen de snijkant door de sigaar snijdt. 440 roestvrijstalen messen 62 ring gauge Ergonomisch ontwerp Twee jaar garantie
vanaf 53,00
Colibri Quasar Twin-Cut Black-Silver Double blade-sigarenknipper met unieke skeletmessen en roestvrijstalen messen. De Quasar Cut heeft ook een innovatief mes met open oppervlak, waardoor alleen de snijkant door de sigaar snijdt. 440 roestvrijstalen messen 62 ring gauge Ergonomisch ontwerp Twee jaar garantie
vanaf 53,00
 
155 producten in selectie